Costite afumate la gratar cu sos de usturoi

de Bya Ralu in Porc, 8 Feb 2012 | 6517 vizualizari

 

Eu am facut si cartofi prajiti ca sa fie o bomba calorica :))

 

INGREDIENTE

  • costite afumate
  • 4 catei de usturoi
  • smantana
  • cartofi
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costite afumate la gratar cu sos de usturoi:

Se taie in bucatele costita afumata, se unge cu ulei si se pune pe gratar sau in tigara tip gratar incinsa. Intre timp se prepara sosul de usturoi tip mujdei cu smantana. Bucatile de costita se intorc pe cealalalta parte cand sunt facute dupa care se scot pe un servet de hartie. Se poate servi cu cartofi prajiti la ceaun.

TIPS-URI

1

Cine prefera,merge langa nemaipomenit o bere!

Daca ti-a placut reteta noastra "Costite afumate la gratar cu sos de usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

nadiuta123 1

09.02.2012, 10:28

pot sa iau si eu un cartofior?

MIUTA 1

10.02.2012, 11:32

Foarte gustos

Bya Ralu 1

10.02.2012, 12:25

multumesc miuta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

ieri la 22:08

Muschiulet de porc savuros cu rosii cherry si mozzarella gratinata

de Rocsi 9

ieri la 20:56

Salata traditionala greceasca cea mai simpla reteta

ieri la 19:20

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Costite cu miere la cuptor